Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin gelinlik giydiğini görmek

Rüyada annesinin gelinlik giydiğini görmek

Rüyada annesinin gelinlik giydiğini görmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine işaret eder.

Rüyada annesinin gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Belli bilgilere veya ipuçlarına ulaşmadan tepki vermemenizde fayda var.

Rüyada annenin kızının gelinlik giydiğini görmek zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada annesinin gelinlik giydiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, haksızlık edeceğine alamet eder.

Rüyada annesinin gelinliğini giymek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına tabir olunur.

Rüyada annenin gelinliğini giymek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, iş kaybı yaşayacağına yorulur.

Rüyada annemin gelinlik giydiğini görmek zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, yeni planlar yapacağına işaret eder.

Rüyada annemi gelinlikle görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına inanılır.

Rüyada annenin gelinliğini görmek küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, büyük bir ortaklık yapılacağına, yol kat edeceğine yorulur.

Rüyada anneyi gelinlikle görmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments