Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski elbiseleri atmak

Rüyada eski elbiseleri atmak

Rüyada eski elbiseleri atmak ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, işlerin sürekli artacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski elbiseleri atmak gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren ortamlar oluşabilir.

Rüyada eski elbiseleri atmak iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski elbiseleri çöpe atmak birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına inanılır.

Rüyada eski elbiselerini atmak işe ve aşa kavuşacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine delalettir.

Rüyada elbise ateşe atmak yeni bir yol çizileceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada elbiseyi çöpe atmak yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına alamet eder.

Rüyada çöp elbise atmak bol kazanç elde edeceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına delalettir.

Rüyada elbiseleri atmak boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada elbiseyi atmak isteklerinin erteleneceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments