Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski akraba görmek

Rüyada eski akraba görmek

Rüyada eski akraba görmek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına delalet eder.

Rüyada eski akraba gördüyseniz:

  • Ev gereçleri almanız gerekebilir veya aile içinde yardım amaçlı sosyal ortaya çıkabilir.

Rüyada eski sevgilinin akrabalarını görmek fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada eski eşinin akrabalarını görmek itibar kaybedeceğine, dinç kalacağına, birçok iş teklifi alınacağına rivayet eder.

Rüyada eski akrabaları görmek çok sorunlu günler geçireceğine, fesat kimselerin çıkacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına alamet eder.

Rüyada eski bir akrabayı görmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına delalettir.

Rüyada eski eşin akrabalarını görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski akraba görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine yorulur.

Rüyada eski bir akraba görmek dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, sözleri tutulacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine yorulur.

Rüyada akrabamızı görmek içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments