Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşiyle namaz kılmak

Rüyada eşiyle namaz kılmak

Rüyada eşiyle namaz kılmak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşiyle namaz kılmak gördüyseniz:

  • Olayların korkunç hal almaması için sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

Rüyada eşiyle birlikte namaz kılmak dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına işaret eder.

Rüyada eşle namaz kılmak evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, duyguların karşılık bulacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşin namaz kıldığını görmek hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada eşiyle namaz kılmak hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin namaz kıldığını görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, şansın yüzüne güleceğine, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada hacılarla namaz kılmak kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada korkarak namaz kılmak ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, sorunların hallolacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tek başına cenaze namazı kılmak sorunlarının tamamen biteceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments