Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin vefat ettiğini görmek

Rüyada eşinin vefat ettiğini görmek

Rüyada eşinin vefat ettiğini görmek dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, duygularını açığa vuracağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, dertlerin başlayacağına, iyilik bulacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye, parasının ve malının çoğalacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin vefat ettiğini gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan kişilere karşı kendinizi savunmak isteyebilirsiniz.

Rüyada vefat etmiş eşi görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, konforundan da ödün vereceğine delalet eder.

Rüyada eşinin vefat ettiğini görmek dertlerin ortadan kalkacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada vefat eden eşi görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına tabir olunur.

Rüyada vefat eden eşini görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, düşmanların barışacağına, içini açmaya karar vereceğine delalet eder.

Rüyada vefat etmiş kocayı görmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına yorulur.

Rüyada yeni vefat etmiş birini görmek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada vefat etmiş bir yakınını görmek aile içinde geçiminin zorlaşacağına, geçiminin zorlaşacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine rivayet eder.

Rüyada vefat etmiş anneyle konuşmak çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments