Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin para verdiğini görmek

Rüyada eşinin para verdiğini görmek

Rüyada eşinin para verdiğini görmek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, ağır günler geçireceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada eşinin para verdiğini gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konulara daha fazla önem vermeniz gerekiyor.

Rüyada eşinin kağıt para verdiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin para verdiğini görmek mutsuz ve moralsiz olacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada eski eşinin para verdiğini görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada eşinin çiçek verdiğini görmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine alamet eder.

Rüyada eşinin su verdiğini görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin gül verdiğini görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, ticaret hayatına atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babasının para verdiğini görmek başın borçlularla belaya gireceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada birisine para verdiğini görmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments