Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin hapiste olduğunu görmek

Rüyada eşinin hapiste olduğunu görmek

Rüyada eşinin hapiste olduğunu görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, verimin her geçen gün artacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin hapiste olduğunu gördüyseniz:

  • Evinize veya ailenize odaklanmanız durumunda oldukça önemli gelişmeler sağlayabilirsiniz.

Rüyada eşinin hapisten çıktığını görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada eşini hapiste görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin hapiste olduğunu görmek kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına yorulur.

Rüyada hapiste ağlamak bunları en doğru şekilde kullanacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hapisten birini kaçırmak böylece yüzünün güleceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada hapiste yakınını görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada müebbet hapis görmek ortaklarla aranın bozulacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi hapiste görmek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, sorunlarının yakında biteceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments