Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin doğum yaptığını görmek

Rüyada eşinin doğum yaptığını görmek

Rüyada eşinin doğum yaptığını görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, hayırlı yollara gireceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin doğum yaptığını gördüyseniz:

  • Bazı işlerde veya konularda diğerleri sizin kadar katılımcı olma havasında olmayabilir.

Rüyada eşinin doğum yaptığını görmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına alamet eder.

Rüyada eşini doğum yapmış görmek iş kaybı yaşanacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin erken doğum yaptığını görmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada hamile eşinin doğum yaptığını görmek aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, rahat yaşayacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine delalet eder.

Rüyada eşinin doğumunu görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına işaret eder.

Rüyada eşinin doğumda öldüğünü görmek kısmetinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada eşine doğum yaptırmak ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada eşi doğum yapmak eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, bir fitne çıkarmaya delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments