Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin dizine yatmak

Rüyada eşinin dizine yatmak

Rüyada eşinin dizine yatmak sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, bereketin ve verimin çoğalacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada eşinin dizine yatmak gördüyseniz:

  • Kıskançlık hislerinize mağlup olmamalısınız.

Rüyada eşinin dizine yatmak yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada bir kızın dizine yatmak kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, problemlerin çözüme kavuşacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine delalettir.

Rüyada dizine yatmak işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, gelir elde edeceğine alamet eder.

Rüyada annenin dizine yatmak gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına inanılır.

Rüyada bir erkeğin dizine yatmak büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin dizinde yatmak kişinin becerilerinin farkına varılacağına, güzel işlere imza atacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına rivayet eder.

Rüyada erkeğin dizine yatmak borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin dizine yatmak eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments