Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin çamaşır yıkadığını görmek

Rüyada eşinin çamaşır yıkadığını görmek

Rüyada eşinin çamaşır yıkadığını görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, moralin bozulacağına, kişinin yasa düşeceğine delalettir.

Rüyada eşinin çamaşır yıkadığını gördüyseniz:

  • Belli bir iş birliğinin veya düzenlemenin geleceği konusunda kendinizden emin olmaya başladınız ya da başlamak üzeresiniz.

Rüyada eşinin çamaşır yıkadığını görmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına alamet eder.

Rüyada kirli çamaşırları yıkamak kısmetlerin günden güne artacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli çamaşır yıkadığını görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ırmakta çamaşır yıkamak dileklerinin de kabul olacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamaşır yıkamak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına yorulur.

Rüyada çok çamaşır yıkamak onlar sayesinde kalkınacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının çamaşır yıkamak düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine delalettir.

Rüyada ölünün çamaşır yıkamak siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments