Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinden başkasıyla evlenmek

Rüyada eşinden başkasıyla evlenmek

Rüyada eşinden başkasıyla evlenmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, başarıyla geleceğine, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına işarettir.

Rüyada eşinden başkasıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Konuyu uzatmanız karşınızdaki kişinin misliyle gelmesine neden olabilir.

Rüyada eşinden boşanıp başkasıyla evlenmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Rüyada eşinden ayrılıp başkasıyla evlendiğini görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, kararlarına saygı duyulacağına işarettir.

Rüyada eşinden başka biriyle evlenmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinden başkasıyla evlenmek ticaretin önünün açılacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada eşinden ayrılmak başkasıyla evlenmek itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada eşinden başka biriyle evlendiğini görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinden boşanmak başkasıyla evlenmek işlerini düzene sokacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına delalet eder.

Rüyada eşinden altın yüzük almak işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments