Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşarp dükkanı görmek

Rüyada eşarp dükkanı görmek

Rüyada eşarp dükkanı görmek kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, böylece yüzünün güleceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada eşarp dükkanı gördüyseniz:

  • Bazı hedef veya amaçlarınıza ulaşmak konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada eşarp dükkanı görmek yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı ipek eşarp görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz eşarp görmek herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, onun yolundan ayrılmayacağına rivayet eder.

Rüyada kahverengi eşarp takmak engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada eşarp istemek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada siyah beyaz eşarp görmek tamamen içine kapanacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine yorulur.

Rüyada kırmız eşarp görmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, derin bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada mor eşarp görmek borçların ödeneceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments