Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesine hediye almak

Rüyada annesine hediye almak

Rüyada annesine hediye almak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, eksiklerinin farkına varacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, stres içinde günler geçireceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına yorulur.

Rüyada annesine hediye almak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar duygularınızı sakladığınız sürece lehinize gelişebilir.

Rüyada ölen anneden hediye almak kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneye hediye vermek huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada annesine hediye almak kısaysa da ömrün kısa süreceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, aşkının da kalıcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneme hediye almak dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kazancı arttıracağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına tabir olunur.

Rüyada anneye hediye almak hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneye hediye vermek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annesine hediye vermek ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına delalettir.

Rüyada anneden hediye almak mesai saatlerinin de uzun olacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments