Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek kardeşin eşini görmek

Rüyada erkek kardeşin eşini görmek

Rüyada erkek kardeşin eşini görmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, kısmetlerin artacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, kırgınlıkların biteceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, alkış alacağına rivayet eder.

Rüyada erkek kardeşin eşini gördüyseniz:

  • Olayları bir kez daha düşünmek gerekebilir.

Rüyada erkek kardeşin eşini görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine alamet eder.

Rüyada eşinin erkek kardeşini görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada erkek kardeşinin eşini görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine işarettir.

Rüyada erkek kardeş ve eşini görmek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına yorulur.

Rüyada eşin erkek kardeşini görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin kardeşini görmek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına, hem yıpranacağına alamet eder.

Rüyada kardeşinin eşiyle evlenmek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, üzerinde kafa yoracağına inanılır.

Rüyada kardeş eşini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments