Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek ismi koymak

Rüyada erkek ismi koymak

Rüyada erkek ismi koymak böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına işaret eder.

Rüyada erkek ismi koymak gördüyseniz:

  • Evdeki bir değişiklik yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada erkek ismi koymak şansının geri döneceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına delalet eder.

Rüyada erkek bebek ismi koymak sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, epey bir zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada bebek ismi koymak maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, hayırlı günlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada bebeğin ismini koymak sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına inanılır.

Rüyada görülen ismi koymak makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, refah düzeyinin düşeceğine delalettir.

Rüyada yusuf ismi koymak böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun ismini koymak özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğe ömer ismini koymak problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, kişinin bundan zarar göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments