Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek görünümlü kadın görmek

Rüyada erkek görünümlü kadın görmek

Rüyada erkek görünümlü kadın görmek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, üstün başarılar alacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek görünümlü kadın gördüyseniz:

  • Uzun süredir planladığınız bir şeyi yapabilir ya da elde edebilirsiniz.

Rüyada erkek görünümlü kadın görmek yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada kadın görünümlü erkek görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, büyük miktarda para kazanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına işarettir.

Rüyada kadın görünümlü erkekle beraber olmak kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek görünümlü kedi görmek maddi imkânlarının azalacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına işaret eder.

Rüyada insan görünümünde şeytan görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına işarettir.

Rüyada insan görünümlü kedi görmek parasız kalacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada insan görünümünde cin görmek hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada insan görünümlü yaratık görmek maddi anlamda zayıflayacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments