Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesi hamile görmek

Rüyada annesi hamile görmek

Rüyada annesi hamile görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, her zaman sevgi göreceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada annesi hamile gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyler kendini hatırlatabilir.

Rüyada yaşlı anneyi hamile görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına alamet etmektedir.

Rüyada annemin hamile olduğunu öğrenmek kendisi için isabetli adımlar atacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada annemizin hamile olduğunu görmek helal ekmek yiyeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesinin hamile olduğunu öğrenmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına rivayet eder.

Rüyada ölen anneyi hamile görmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına inanılır.

Rüyada annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının annesini hamile görmek yalnız kalmak isteyeceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş annenin hamile olduğunu görmek dinde tartışmaya, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments