Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek bebeğin dişini görmek

Rüyada erkek bebeğin dişini görmek

Rüyada erkek bebeğin dişini görmek esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına tabir olunur.

Rüyada erkek bebeğin dişini gördüyseniz:

  • Belli bir konuya bakış açınız meslektaşlarınızdan ya da partnerinizle taban tabana farklı olabilir.

Rüyada erkek bebeğin dişini görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebek dişi görmek yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada yeni doğan bebeğin dişini görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bebek dişi çekmek akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeğinin dişi çıktığını görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada bebeğin dişinin çıkmasını görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, güzel huylarının değişeceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada bir bebeğin dişinin çıktığını görmek kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin dişinin çıktığını görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments