Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşıyla öpüşmek

Rüyada erkek arkadaşıyla öpüşmek

Rüyada erkek arkadaşıyla öpüşmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, zor zamanlar geçireceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Dikkatli bir gözlemci olmakta fayda var.

Rüyada bir erkek arkadaşını öpmek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkek arkadaşı görmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski erkek arkadaşla evlenmek kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını kıskanmak kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Rüyada erkek arkadaşınla evlendiğini görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni erkek arkadaş görmek rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, karasızlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada erkek arkadaşını ailenle tanıştırmak ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, terfi edeceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine alamet eder.

Rüyada bir erkek arkadaş görmek anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, hırpalanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments