Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeği ağlarken görmek

Rüyada erkeği ağlarken görmek

Rüyada erkeği ağlarken görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine işarettir.

Rüyada erkeği ağlarken gördüyseniz:

  • Nasıl olsa bir şey kaybetmezsiniz.

Rüyada erkek arkadaşını ağlarken görmek uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağlayan erkek bebek görmek yeni bir eve ve semte taşınılacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, kazancın katlanacağına işaret eder.

Rüyada ağlayan erkek çocuğu görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, eşi tarafından yüceltileceğine işarettir.

Rüyada bir erkeği ağlarken görmek kısmetli bir kişi olunacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına inanılır.

Rüyada erkek kardeşi ağlarken görmek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek kardeşini ağlarken görmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğunu ağlarken görmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine inanılır.

Rüyada bir erkeği ağzından öpmek kısmetlerin çoğalacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments