Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada endişeli olmak

Rüyada endişeli olmak

Rüyada endişeli olmak işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, saygınlığının da artacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada endişeli olmak gördüyseniz:

  • Psikolojik veya fiziksel sağlığınız sizi son zamanlarda daha fazla ilgilendiriyor.

Rüyada üzülmek endişelenmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine yorulur.

Rüyada birini endişeli görmek her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada endişeli olmak parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biri için endişelenmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada babayı endişeli görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments