Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada en yakın arkadaşlarını görmek

Rüyada en yakın arkadaşlarını görmek

Rüyada en yakın arkadaşlarını görmek çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, gelirinin çoğalacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşlarını gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği, farklı uğraşlar ya da farklı kişilerle görüşmek size iyi gelebilir.

Rüyada eski sevgilinin en yakın arkadaşını görmek kazancının eksilmeyeceğine, kötü yollara gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına delalettir.

Rüyada en yakın arkadaşını ölmüş görmek rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, mesleğine dört elle sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada en yakın arkadaşıyla tartışmak çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, kötü noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşla kavga ettiğini görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada en yakın arkadaşla küsmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada en yakın arkadaşlarını görmek yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada en yakın arkadaşı dövmek yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada en yakın arkadaşla evlenmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments