Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada emre görmek

Rüyada emre görmek

Rüyada emre görmek beklenilen takdiri alacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, iyi halini yitireceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına alamet eder.

Rüyada emre gördüyseniz:

  • Baskı altında pes etme noktasına gelebilirsiniz.

Rüyada emar çektirmek dileklerin gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya işaret eder.

Rüyada kızını bebek emzirirken görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kan emici görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ikiz bebek emzirirken görmek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu emzirirken görmek parasını dikkatli harcayacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini emzirirken görmek hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada ölüm emri vermek duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına işarettir.

Rüyada yavrusunu emziren kedi görmek tartışmaların kavgaya döneceğine, ev sahibi olacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments