Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada emaneti vermek

Rüyada emaneti vermek

Rüyada emaneti vermek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada emaneti vermek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi, iş birliklerinizi, çocuklarınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren başlıklarda bazı konular neticeye kavuşabilir ya da sonlanabilir.

Rüyada emaneti geri vermek nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, fakirlerin zenginleşeceğine yorulur.

Rüyada emanet bebek görmek kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, korkularından kurtulacağına delalettir.

Rüyada emanet altın bilezik almak çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüden emanet almak elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada para emanet etmek eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına delalettir.

Rüyada emaneti istemek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada emanet araba görmek büyük başarıların göğüsleneceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine delalet eder.

Rüyada birini emanet etmek hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments