Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada emanet para vermek

Rüyada emanet para vermek

Rüyada emanet para vermek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, sorunlar altında ezileceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, geçim derdine gireceğine, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada emanet para vermek gördüyseniz:

  • Yeni eğitimler, seminerler, kurslar, seyahatler, farklı alanlarda edinilecek bilgiler yeteneklerinizi farklı şekilde değerlendirmenize ya da alışılmadık kişilerle tanışmanıza neden olabilir.

Rüyada para emanet etmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada emanet para kaybetmek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada para emanet almak evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada emanet para almak kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinden emanet para almak yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına işarettir.

Rüyada birine para emanet etmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada emanet para vermek rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, bir şeyden zarar görmeye, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada emanet bebek kaybetmek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, söz sahibi olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments