Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerinde çamur görmek

Rüyada ellerinde çamur görmek

Rüyada ellerinde çamur görmek hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, birikim yapacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada ellerinde çamur gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler veya arkadaşlarınızla katılacağınız sosyal aktiviteler özel bir kişiyle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Rüyada çamurlu el görmek dertlerin dermanının bulunacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına yorulur.

Rüyada çamuru eline almak işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, eş ve evlat sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işarettir.

Rüyada ellerinin çamur olduğunu görmek ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine yorulur.

Rüyada eline çamur sürmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, zorluklarını aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinin çamur olduğunu görmek fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, güç ve para kaybedeceğine, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada elindeki çamuru yıkamak evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine delalet eder.

Rüyada çamurlu eller görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına işaret eder.

Rüyada elini çamurla yıkamak projelerin büyük başarılar kazandıracağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments