Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin ekmek yaptığını görmek

Rüyada annenin ekmek yaptığını görmek

Rüyada annenin ekmek yaptığını görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, ticaretinin açılacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada annenin ekmek yaptığını gördüyseniz:

  • İhmalkar davranışlardan kaçınmalısınız.

Rüyada anneyi ekmek yaparken görmek gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada anneye ekmek vermek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, her daim Allah yolunda olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş anneye ekmek vermek zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına inanılır.

Rüyada anneden ekmek almak makamının ve itibarının yükseleceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada annenin ekmek yaptığını görmek işbirliği içinde olacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına işaret eder.

Rüyada annemin ekmek yaptığını görmek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneden ekmek almak onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anneden ekmek istemek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Didem

Rüyamda şuara biraz rahatsız olan annemin köydeki evde dışarda olan ekmek fırınına ekmek attığını gördüm, birde abimin takım elbiseyle dışarı çıktığını.

Güldane

Ruyamda küçük gelinimiz hamileydi annesiyle annem otlu ekmek yapıyorlardı koydeydik cok özlemişim fotograf cekmek istiyorum ama telefon bir türlü elime gelmiyor ziyaretciler ben dogum yapmışım gibi bana gözün aydına geliyorlardı ve kız cocuguna hamileydi evin arkası inek dışkısı dolmuştu