Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eline bıçak almak

Rüyada eline bıçak almak

Rüyada eline bıçak almak sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eline bıçak almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ne yönde ilerleyeceğiniz karar vermekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada elinde bıçakla saldırmak Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına delalet eder.

Rüyada elinde bıçak olan adam görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Rüyada kocasının elinde bıçak görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin elinde bıçak görmek geçimin kolaylaşacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine yorulur.

Rüyada babasının elinde bıçak görmek herkesi doğru yola çağıracağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine inanılır.

Rüyada hırsızın elinde bıçak görmek iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eli bıçaklanmak aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, başarılarını ispat edeceğine, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin elinde bıçak görmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments