Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde muska görmek

Rüyada elinde muska görmek

Rüyada elinde muska görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, zarar etmeyeceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına yorulur.

Rüyada elinde muska gördüyseniz:

  • Duygusal veya inatçı tavırları ertelemekte fayda var.

Rüyada birinin elinde muska görmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinde muska görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine rivayet eder.

Rüyada evinde muska bulmak onunla kardeşten daha yakın olacağına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına delalet eder.

Rüyada ölü birinden muska almak toplum içindeki saygınlığının artacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına işarettir.

Rüyada yatağında muska görmek sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, çok büyük atılımlar yapılacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine delalet eder.

Rüyada açılmış muska görmek rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, mutlu olacağına ve güleceğine, moralinin her zaman yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada muska verildiğini görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, işlerini yoluna sokacağına inanılır.

Rüyada yerde muska bulmak yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments