Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde karınca görmek

Rüyada elinde karınca görmek

Rüyada elinde karınca görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, kırılacağına, tüm arzularının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinde karınca gördüyseniz:

  • Belli tepkiler vermeden ya da sonuç çıkartmadan önce sakinleşmelisiniz.

Rüyada karıncayı eline almak dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada karıncanın elini ısırdığını görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada ellerinde karınca görmek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına delalet eder.

Rüyada elinde karınca görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinin içinde karınca görmek çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, rahat bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada elinin üstünde karınca görmek riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah büyük karınca görmek dünya malına kavuşulacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzından karınca çıktığını görmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments