Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde bıçak olduğunu görmek

Rüyada elinde bıçak olduğunu görmek

Rüyada elinde bıçak olduğunu görmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, yetkili bir göreve atanacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinde bıçak olduğunu gördüyseniz:

  • Özel veya aile hayatınızla ilgili bir konuyu tam istediğiniz şekle dönüştürmek için gereken herşeye sahipsiniz.

Rüyada eli bıçaklanmak iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza tabir olunur.

Rüyada birinin elinde bıçak görmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin elinde bıçak görmek kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine işaret eder.

Rüyada bıçakla eli kesmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine alamet eder.

Rüyada bir erkeğin elinde bıçak görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, evlerindeki huzurun artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bıçağı eline almak hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada eli bıçaklı adam görmek baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına delalettir.

Rüyada eli bıçaklı birini görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, işinde zarar edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments