Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektrik kesilmesi görmek

Rüyada elektrik kesilmesi görmek

Rüyada elektrik kesilmesi görmek bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, geçim kaygısı duymayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elektrik kesilmesi gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bazı konularda bilgilendirmek, uyarmak ya da tavsiyelerde bulunmak isteyebilirsiniz.

Rüyada elektriklerin kesildiğini görmek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, gidilecek yönün belirleneceğine yorulur.

Rüyada elektrik kesilmesi görmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada elektrik kesilmesini görmek eline geçen malları tutamayacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına tabir olunur.

Rüyada elektriğin kesildiğini görmek güzel evlatlar yetiştireceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine delalettir.

Rüyada elektrik kesildiğini görmek mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, böylece hayatından memnun olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini elektrik çarparken görmek bolluğun ve bereketin artacağına, düşmanlarını kaybetmeye, işlerin aksayacağına delalettir.

Rüyada yüksek elektrik faturası görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine yorulur.

Rüyada elektrik patlaması görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments