Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektrik balığı görmek

Rüyada elektrik balığı görmek

Rüyada elektrik balığı görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine alamet eder.

Rüyada elektrik balığı gördüyseniz:

  • Sakın reddetmeyin, çünkü orada tanıyacağınız insanları çok seveceksiniz.

Rüyada elektrikli balık görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada elektrik balığı görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine rivayet eder.

Rüyada elektrik çarpması sonucu ölmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada elektrik panosu görmek bazı radikal kararlar alınacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elektrik kablosu bağlamak daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı elektrik süpürgesi görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada elektrikçi görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini elektrik çarparken görmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments