Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbise yanması görmek

Rüyada elbise yanması görmek

Rüyada elbise yanması görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, istediği oranda da eğleneceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, uzak bir yola gidileceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine işaret eder.

Rüyada elbise yanması gördüyseniz:

  • Yeniden plan yapılması gerekebilir.

Rüyada elbisenin yanması görmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına delalet eder.

Rüyada elbise yanması görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, asla yüksünmeyeceğine, geniş geniş yaşayacağına yorulur.

Rüyada yanmış elbise görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızını yanmış görmek büyük bir başarının elde edileceğine, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanmayan lamba görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada evinin yanması görmek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanmış koltuk görmek iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada otobüsün yan yattığını görmek işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, dua alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments