Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el halısı görmek

Rüyada el halısı görmek

Rüyada el halısı görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, başarısının düşeceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine işaret eder.

Rüyada el halısı gördüyseniz:

  • Ani karşılaşmalarda çok güzel anlar yaşanıyor, keyfiniz artıyor.

Rüyada el halısı görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada el dokuması halı görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada halıya bakmak iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada halının eskidiğini görmek çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada halının yırtıldığını görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada halıda namaz kılmak yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada sarılı halı görmek emeklerinin heba olacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Rüyada halı terliği görmek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments