Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek yapmak

Rüyada ekmek yapmak

Rüyada ekmek yapmak işinde çok büyük adımlar atacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, kafa dinleyeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekmek yapmak gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı tamamen değiştirmenize sebep olabilirler.

Rüyada tandırda ekmek yapmak üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına alamet eder.

Rüyada tandır ekmeği yapmak kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına alamet etmektedir.

Rüyada cevizli ekmek yapmak işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına inanılır.

Rüyada undan ekmek yapmak belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına inanılır.

Rüyada ekmek hamuru yapmak bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamurdan ekmek yapmak hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, karamsar ve umutsuz olacağına, düzenli bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada sobada ekmek yapmak işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde ekmek yapmak şanssızlığının ortadan kalkacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments