Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek ve yoğurt görmek

Rüyada ekmek ve yoğurt görmek

Rüyada ekmek ve yoğurt görmek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, istediği herşeye kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada ekmek ve yoğurt gördüyseniz:

  • Çok karmaşık bir durumun içine girmezseniz bundan faydalanacak kişi siz olabilirsiniz.

Rüyada yoğurt ve ekmek yemek onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine işarettir.

Rüyada ekmek ve yoğurt yemek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, ticarette öne geçeceğine delalet eder.

Rüyada yoğurtlu ekmek yemek yaşam kolaylığı içine gireceğine, sevindirici haberler alınacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada yoğurtla ekmek yemek kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yoğurt ekmek görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekmek yoğurt yemek iş hayatında iniş yaşanacağına, başarı elde edeceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına yorulur.

Rüyada ekmek ve yoğurt görmek halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına inanılır.

Rüyada yoğurtlu mısır ekmeği yemek bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, kederinin dağılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments