Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek ve karınca görmek

Rüyada ekmek ve karınca görmek

Rüyada ekmek ve karınca görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada ekmek ve karınca gördüyseniz:

  • En azından önemsenmediğinizi hissederek kızabilirsiniz.

Rüyada ekmeğin içinde karınca görmek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına işaret eder.

Rüyada karıncalı ekmek yemek fesada bulaşacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekmek üzerinde karınca görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekmeğin üzerinde karınca görmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine inanılır.

Rüyada ekmek içinde karınca görmek böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, hayatının karışacağına tabir olunur.

Rüyada karıncaya ekmek vermek bazı pişmanlıklar yaşayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada karınca ekmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekmek ve karınca görmek modern insanlarla tanışılacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments