Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek ve et yemek

Rüyada ekmek ve et yemek

Rüyada ekmek ve et yemek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine inanılır.

Rüyada ekmek ve et yemek gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için zorlu bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada pişmiş et ve ekmek yemek işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, derde ve kedere düşeceğine işaret eder.

Rüyada et ve ekmek yemek hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Rüyada ekmek arası tavuk eti yemek dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, rakiplerin geride bırakılacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekmek arası et yemek zamanla daha çok para elde edeceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, yanlış yatırımlar yapacağına delalettir.

Rüyada ekmek ve et yemek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, elinin de bollaşacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına tabir olunur.

Rüyada ekmek arası pişmiş et yemek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada etli ekmek yemek kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada et ekmek görmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments