Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek poşeti görmek

Rüyada ekmek poşeti görmek

Rüyada ekmek poşeti görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada ekmek poşeti gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin karakteri konusunda sezgileriniz sizi yanıltmayacak.

Rüyada poşete ekmek koymak sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına delalettir.

Rüyada bir poşet ekmek görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, durgun giden işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada poşet dolusu ekmek görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada poşetin içinde ekmek görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada poşet içinde ekmek görmek karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmeği poşete koymak kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada ekmek poşeti görmek her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, çok başarılı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada poşette ekmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, helal ve bol rızka kavuşacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments