Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek çörek görmek

Rüyada ekmek çörek görmek

Rüyada ekmek çörek görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, işlerini düzene sokacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine alamet eder.

Rüyada ekmek çörek gördüyseniz:

  • Tatil planları yapabilir veya iş seyahatlerine çıkabilirsiniz.

Rüyada ekmek çörek görmek iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, her istediğini alabileceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına rivayet eder.

Rüyada pişmiş çörek görmek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada çörek satın almak geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına delalettir.

Rüyada çörek pişirdiğini görmek büyük fırsatlarla karşılaşacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada çörek yapmak maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çörek otu yemek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çörek otlu peynir görmek yanlış anlaşılacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada yağlı çörek görmek güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments