Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annemin hamile olduğunu görmek

Rüyada annemin hamile olduğunu görmek

Rüyada annemin hamile olduğunu görmek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına işaret eder.

Rüyada annemin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Arkadalarınızı bir araya getirebilir veya davet edebilirsiniz.

Rüyada ölen anneyi hamile görmek kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına yorulur.

Rüyada annemin hamile olduğunu duymak çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada annemi hamile olarak görmek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneni hamile görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine yorulur.

Rüyada annesi hamile görmek kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada anneyi hamile olarak görmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne kızını hamile görmek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesini hamile olarak görmek yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments