Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeğe tereyağ sürmek

Rüyada ekmeğe tereyağ sürmek

Rüyada ekmeğe tereyağ sürmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, özlemlerini bitireceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, daima secde ve şükür edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmeğe tereyağ sürmek gördüyseniz:

  • Sizden gereğinden fazla talebi olan kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada ekmeğe tereyağ sürmek zengin bir hayata sahip olunacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, saygın biri olacağına tabir olunur.

Rüyada tereyağ sürmek iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına inanılır.

Rüyada tereyağ ekmek yemek maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada tereyağlı ekmek yediğini görmek işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına rivayet eder.

Rüyada tere ekmek yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, önünü göremez olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tereyağlı ballı ekmek görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına rivayet eder.

Rüyada ballı tereyağlı ekmek yemek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, parasız ve işsiz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tereyağlı ekmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments