Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annemin elini tutmak

Rüyada annemin elini tutmak

Rüyada annemin elini tutmak güzel günlerin kapıda olacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, geniş geniş yaşayacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Rüyada annemin elini tutmak gördüyseniz:

  • Stresli durumlar ya da ilişkilerde gerilim veya yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Rüyada anne elini tutmak ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş annenin elini tutmak bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin elini tutmak böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine yorulur.

Rüyada annenin elini tutmak kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne eli tutmak iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına yorulur.

Rüyada ölmüş annesinin elini tutmak büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesinin elini tutmak çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada annemin elini tutmak aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments