Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eczacı olduğunu görmek

Rüyada eczacı olduğunu görmek

Rüyada eczacı olduğunu görmek hayatının bereketli ve verimli olacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada eczacı olduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızı eğlenceyle karıştırmayın.

Rüyada eczacı olmak büyük maddi kayıp verileceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eczacı olduğunu görmek kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına inanılır.

Rüyada eczacı görmek moralin bozulacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada ecza dolabı görmek problemlere çözüm bulunacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments