Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düzleştirici görmek

Rüyada düzleştirici görmek

Rüyada düzleştirici görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada düzleştirici gördüyseniz:

  • Kaldıraç bekliyor olsanız dahi, önünüzdeki engellerin bir an önce halledilmesi gerekiyor.

Rüyada düz yolda arabayla gitmek duyguların karşılık bulacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada düz yere tırmanmak kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına alamet etmektedir.

Rüyada düz uzun saç görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine delalet eder.

Rüyada düz yolda yürümek hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına delalet eder.

Rüyada saç düzleştirmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada düz yolda düşmek ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, manevi rahatlamaya erileceğine rivayet eder.

Rüyada kendi saçını düzleştirmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada düz uzun yol görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, makamını garantileyeceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments