Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düzenli bir ev görmek

Rüyada düzenli bir ev görmek

Rüyada düzenli bir ev görmek onu borçtan kurtaracağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, bir ortaklık kurulacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına işaret eder.

Rüyada düzenli bir ev gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri denemeye kalkmadan kendi kendinize konuşmanızın bir faydası olmayabilir.

Rüyada düzenli ev görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada evi düzenli görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine delalet eder.

Rüyada düzenli bir ev görmek zorluğa düşeceğine, çok iyi yerlere geleceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada düzenli yatak görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada düzenli oda görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, atılıma geçeceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada düzenli bahçe görmek uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, geniş geniş yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet eder.

Rüyada düzenli mutfak görmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, zaman bulmakta zorlanacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada düzenli dolap görmek alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments