Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duygusal olmak

Rüyada duygusal olmak

Rüyada duygusal olmak yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, aşının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada duygusal olmak gördüyseniz:

  • Halledebileceğinizden fazla şeyin sözünü vermeniz zor durumda kalmanız veya karşı tarafı hayal kırıklığına uğratmanız anlamına gelebilir.

Rüyada duygulanarak ağlamak şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada duygu görmek üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, hayır getirecek işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada duygusal şarkı dinlemek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada duygusal olmak itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, ihanet göreceğine, aile içinde her şeyin yolunda olacağına yorulmaktadır.

Rüyada duygusal şarkı söylemek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, ekmeğinin azalmayacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine tabir olunur.

Rüyada duygulanıp ağlamak bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments