Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarda sivrisinek görmek

Rüyada duvarda sivrisinek görmek

Rüyada duvarda sivrisinek görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvarda sivrisinek gördüyseniz:

  • Dikkatli ilerlemek gerekiyor.

Rüyada duvarda sivrisinek görmek sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sivrisinek öldürmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü sivrisinek görmek bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine işaret eder.

Rüyada sivrisinek kovalamak olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada sivrisinek sürüsü görmek etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sivrisinek sokması görmek uzun süre cesaretini toplayamayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, hüsrana uğratacağına inanılır.

Rüyada çok sivrisinek görmek böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sivrisinek ısırdığını görmek üzgün olacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments