Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanına sarılıp ağlamak

Rüyada düşmanına sarılıp ağlamak

Rüyada düşmanına sarılıp ağlamak sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşmanına sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşanan bir konu nedeniyle sorun çıkabilir.

Rüyada düşmanına sarılıp ağlamak çaresiz hallere düşeceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına alamet eder.

Rüyada düşmanının ağladığını görmek iş için gurbete gidileceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına, büyük atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanın ağladığını görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşmanla ağlamak çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, büyük başarı kazanacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanını ağladığını görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmana sarılmak rızkın genişleyeceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanına sarılmak günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına alamet eder.

Rüyada düşmanınla sarılmak işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments